Skinfoliator Fruitzuurpeeling

29.00

Skinfoliator is een natuurlijke en biologische fruitzuurpeeling

Categorieën: ,

Beschrijving

Skinfoliator natuurlijke en biologische fruitzuurpeeling

Skinfoliator Fruitzuurpeeling is een natuurlijke recept voor een gezonde huid. De Skinfoliate is een fruitzuurpeeling welke bestaat uit AHA,s en BHA,s, biologische melkzuur, glycolzuur, en citroenzuur. Dit zijn zuren die op een milde wijze dode huidcellen verwijderen waardoor de huid er frisser uit zal zien en verstopte poriën en puistjes zullen verminderen. Deze exfoliant helpt om de natuurlijke barrière van de huid te herstellen waardoor de huid meer weerstand kan bieden tegen ongewenste bacteriën.

Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) zorgen voor een optimale zuurgraad van je huid, stimuleren de vernieuwing van huidcellen en de aanmaak van collageen. Beta Hydroxy Acids (BHA,s) werken ontstekingsremmend en antibacterieel en reinigen verstopte poriën. Deze huidverzachtende en herstellende blend is het perfecte recept voor een gezonde huid.

Huidvernieuwing met Skinfoliate Fruitzuurpeeling van Jane Scrivner

Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) lossen de ‘lijm’ op die dode huidcellen vasthoudt op het huidoppervlak. AHA’s stimuleren ook de collageen- en celomzetting, terwijl de Beta Hydroxy Acids (BHA’s) dieper graven en de poriën exfoliëren, met name olieachtige poriën en huiden die gevoelig zijn voor acne. Deze natuurlijke zuren lossen dus dode huidcellen op en activeert het vernieuwingsproces, waardoor je huid er direct frisser uit zal zien.

Geschikt voor de vette, gecombineerd huid, acne en de mannenhuid

Deze natuurlijke peeling is zeer geschikt voor de vette, gecombineerde huid en acne. De mannenhuid kan een fruitzuurpeeling ook zeer waarderen. De mannenhuid is ruwer dan de vrouwenhuid, waardoor verontreiniging zich dieper in de huid vast zet. Hierdoor ontstaan vaak diepere rimpels en oneffenheden. De zuren dringen dieper in de poriën dan andere reinigingsproducten, waardoor je huid beter gereinigd en gevoed wordt. Na gebruik van de peeling kun je een natuurlijke dagcrème of een voedende gezichtsolie gebruiken om de natuurlijke vocht- en vetbalans in de huid te herstellen.

Gebruik van de biologische fruitzuurpeeling

Begin in eerste instantie een of twee keer per week met Skinfoliate. Dit om te zien hoe het op je huid werkt en bouw het vervolgens op naar tweemaaldaags gebruik (ochtend en avond). Druppel een paar druppels op een wattenschijfje en veeg zachtjes over het oppervlak van je gezicht, nek en decolleté.