La Crème de l’Homme Gezichtscrème

61.00

Biologische anti-veroudering crème voor mannen

Beschrijving

Biologische dagcrème voor mannen

La Crème de l’Homme Gezichtscrème is een biologische anti-aging crème voor de huidverzorging van mannen, met een mat resultaat. Deze exclusieve formule beschermt & versterkt de huid en werkt anti-verouderend. De ginseng in dit product geeft de huid een enorme boost. De baobab en hennepzaadolie beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De werkzame ingrediënten in deze natuurlijke gezichtscrème voor mannen

Baobab, een olie afkomstig uit de Afrikaanse apenbroodboom, en de essentiële vetzuren en Vit E. hennepzaadolie, linolzuur en alfa-linoleenzuur beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf. Ginseng geeft de huid een energieboost. Hyaluronzuur, Aloë Vera en calcium zorgen voor een optimale hydratatie en comfort! Deze natuurlijke dagcrème heeft een subtiele mannengeur.

La Crème de l’Homme Gezichtscrème kun je afhalen in de salon of online bestellen.

Gebruik

Druk met twee vingers op de crème dispenser. Breng de crème over het hele gelaat aan op een gereinigde huid.
Om de huid extra te voeden kun je er een Solution + serum aan toevoegen! Zoals de La Solution + Contrôle (Dit serum is in staat om oneffenheden binnen 24 tot 48 uur te verwijderen).

Wil je meer weten over gezichtsverzorging voor de man? Lees dan hier mijn blogs, want deze staan boordevol met tips en handige producten. Producten kun je online bestellen in de webshop L’Homme Sneek. Alle producten worden gratis verzonden.