Nourishing Cleanser

59.00

De Nourishing Cleanser is een luxe reinigingsbalsem

Categorieën: ,

Beschrijving

Natuurlijke reinigingsproduct voor mannen

De Nourishing Cleanser is het meest verkochte product van L’Homme. Deze reinigingsbalsem werd in 2017 weer bekroond door de jury van de Beauty Shortlist Awards 2017 als beste reinigingsbalsem en beste reinigingsproduct voor 40+. De balsem heeft een voedende, diep reinigende werking zonder uit te drogen en maakt de huid glanzend en heerlijk zacht.

Reinigingsbalsem man Jane Scrivner

Dit biologische product is een luxe reinigingsbalsem en is geschikt voor alle huidtypes. De Nourishing Cleanser brengt de huid weer in balans en stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels dankzij de biologische jojoba olie met bijenwas en essentiële oliën.

Deze 100% natuurlijke en biologisch reinigingsbalsem bevat behalve jojobaolie ook bijenwas en 9 essentiële olien. Jojobaolie wordt diep door de huid opgenomen en herstelt zo de natuurlijke huidbarrière. Bijenwas laat een fijne film achter op de huid en voorkomt zo uitdroging. Sandalhout, Ylang Ylang, Lavendel en zoete sinaasappel olie hebben een voedende, kalmerende en ontstekingsremmende werking. Nourishing Cleanser reinigt je huid en poriën diep van make-up, vuil, bacteriën, afvalstoffen en dode huidcellen, en geeft een je frisse en stralende huid.

Gebruik Nourishing Cleanser

Masseer de balsem ‘s ochtends en ’s avonds in, verwijder het vervolgens met een washandje met warm water (gebruik bij een extreem droge huid vochtige wattenschijven).

Wil je weten waarom reinigen goed voor je huid is? Lees dan hier mijn blog over gezichtsverzorging.