ARRANGEMENTEN

 
Lente wellness arrangement
Wil je er goed uit zien voor iedere ontmoeting, zowel zakelijk als privé? Onderga dan een uitgebreide gezichts-rug behandeling inclusief massage en verrassende natuurlijke ingrediënten voor de huid met het Lente arrangement. Voel je herboren!

Zo ziet het Lente arrangement er uit:

  • Ontvangst met een kopje verse muntthee
  • Rug scrub, een combinatie van grapefruit-, koffie- en olijfolie ontgift en geeft een heerlijk verkwikkend gevoel.
  • Oosterse rugmassage, stevige massage technieken en warme heerlijk geurende oliën verminderen spanningen en voeden de huid.
  • Gezichtsreiniging met een voedende en diep reinigende balsem van biologische bijenwas en jojobaolie.
  • Glycolzuurpeeling, een milde fruitzuurpeeling verwijderd dode huidcellen en frist de teint helemaal op!
  • Komkommer-honing masker uit eigen keuken! Heerlijk verfrissend!
  • Buzz 2000! De naam zeg het al, dit serum geeft een werkelijke vocht boost! Voor een natuurlijk BOTOX effect.
  • Nieuw is de jadesteen massage. Deze heilzame steen stimuleert de doorbloeding en is effectief tegen wallen en kringen.
  • L’Homme dagcreme met natuurlijke zonnefilters voor optimale bescherming
  • Smoothie van kiwi en sinaasappel, bijkomen van een complete wellness ervaring en zie het verschil!

90 minuten behandeling voor € 75,00

Massage arrangement 
voor rust en ontspanning..

Geniet en ontspan van een complete massage van het lichaam en gezicht. Ontvangst met een kopje kruidenthee en uitleg over de behandeling. Massage van rug, achterkant benen, voeten, gezicht en hoofdhuid, We masseren met warme olie, je kunt kiezen uit een ontspannende, reinigende of stimulerende olie.

€ 85,00

Oer arrangement 
Voor rust en ontspanning..

€ 85,00

VIP arrangement 
Voor een jongere uitstraling en ontspannen gevoel.
We beginnen met een uitgebreide gezichtsbehandeling met biologische en natuurlijke producten, gevolgd door een verstevigende pakking voor het gezicht. Handmassage en handverzorging geven de finishing touch. Na afloop nog even lekker nagenieten met een kopje koffie of thee!

€ 90,00

Vader en zoon arrangement 
Exclusief bij l’Homme! Neem je zoon of vader en geniet beiden van een gezichts- en lichaamsbehandeling. We beginnen met een gezicht-, schouder- en nekmassage. Een voedend masker geeft de huid vervolgens een boost, een afsluitende voetmassage is heerlijk ontspannend. Dan lekker nagenieten met een kopje koffie of thee en een bonbon.

€ 150,- per persoon

Duo-behandelingen voor jou en je partner
Samen met je partner genieten van een heerlijke natuurlijke, biologische huidverzorging, helemaal afgestemd op de behoefte van jullie huid. We verwennen jullie met gezonde hapjes, een drankje en vers fruit. We ontvangen jullie met een kopje koffie/ thee met een huisgemaakte lekkernij. Een voetenbad brengt jullie helemaal tot rust. Tijdens de gezichtsbehandeling Classic (inclusief epileren en verwijderen van onzuiverheden) geeft een massage van gezicht-nek-schouder en hoofdhuid intense ontspanning. De finishing touch: vrouwen krijgen een natuurlijke make-up, mannen verwennen we met een hand- en nagelverzorging.

1,5 – 2,5 uur (afhankelijk van de beschikbaarheid van 1 of 2 schoonheidsspecialistes) voor €145,00 per persoon

High Wine Wellness met vrienden
Jullie worden ontvangen met een kopje koffie of thee en een bonbon. Daarna is het volop genieten van een lichaamsmassage (25 minuten) en een gezichtsbehandeling (25 minuten). Het feest is compleet met een proeverij van twee wijnen en diverse culinaire hapjes. Jullie krijgen een verrassend verzorgingspakketje mee naar huis.

4-6 personen
3-4 uren voor €75,00

Contact 

Kanaalstraat 3
8601 GA Sneek
[email protected]
0515 434 303

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9:00 tot 18:00
Zaterdag 9:00 tot 13:00
donderdagavond 18.30 tot 21.30 uur.

[/db_pb_signup]