Skin Drink Gezichtsspray

26.00

Categorie:

Beschrijving

Skin Drink, een verfrissende gezichtsspray

Skin Drink Gezichtsspray, ook wel een face of body mist genoemd, kun je eenvoudig over je gezicht sprayen. Deze neveldouche laat natuurlijke oliën achter op je gezicht die je huid voeden, hydrateren en in balans brengen. Letterlijk barstensvol essentiële oliën dankzij de drie huidvriendelijke bloemen en harsen.

Natuurlijke face mist van Jane Scrivner

Deze face mist is een neveldouche en heerlijke spray voor je gezicht. Het bevat Biologische hoog gekwalificeerde lavendel-hydrolaat. Het is gecombineerd met biologische, apothekers Franse rozen hydrolaat en in Somalië gekweekte etherische Frankincense olie. Spray de Skin Drink eenvoudig over je gezicht. Terwijl het water verdampt, laat de skin drink een heerlijke film van oliën achter die je in kunt masseren om te voeden, in balans te houden en te hydrateren.

Zo gebruik je de gezichtsspray

Voor gebruik goed schudden om de Frankincense olie goed op te laten nemen. Houdt de fles op 20 tot 30 cm afstand van je gezicht, sluit je ogen en spray een fijne mist over je gezicht. Masseer het zacht in. Gebruik SKIN DRINK na de Cleanser, voor of na het aanbrengen van je gezichtsolie voor een gehydrateerde en gladde huid. Ook heerlijk om je huid mee op te frissen.

Tip! Gebruik het in combinatie met een gezichtsmasker bijv. Masquerade Intens Destress gezichtsmasker van Jane Scrivner