Masquerade Intens Destress gezichtsmasker

47.00

Intense de-stress gezichtsmasker

✓ 100% Biologisch
✓ Herstellende en voedende ingrediënten
✓ Heerlijke geur die ontspannend werkt

Beschrijving

Biologische gezichtsmasker voor mannen

Masquerade Intens Destress gezichtsmasker van Jane Scrivner is een 100% biologisch product. De natuurlijke en biologische werkstoffen in dit gezichtsmasker wordt beter door de huid opgenomen. Gezichtsmasker masquerade is ontwikkeld om te verzachten, ontzwellen, herstellen, verfrissen en om de grauwe en vermoeide huid te revitaliseren.

Fijne lijntjes en rimpels kunnen mede ontstaan door vermoeidheid. Bij vermoeidheid kan de huid zich niet optimaal herstellen, waardoor afvalstoffen zich ophopen in de huid. Dit belemmert de stofwisseling en vernieuwing van de huid. Met als gevolg diepere rimpels, kringen, wallen en een doffe huid.

Waarom zou je als man een gezichtsmasker gebruiken?

De mannenhuid heeft veel te lijden door de (dagelijkse) scheerbeurt, zonlicht, computerschermen, tl verlichting en noem het maar op. Ons lichaam geeft onze huid de laagste prioriteit bij het aanleveren van voedingsstoffen. Goede huidverzorging is daarom essentieel, een dagcrème en gezichtsmasker helpt de huid te beschermen, de cellen te voeden en de huid te herstellen van al deze invloeden. Dit biologisch gezichtsmasker heeft de perfecte samenstelling om je huid compleet te laten ontstressen, nieuw leven in te blazen en te laten stralen.

Natuurlijke ingrediënten

Je huid is toe aan een vakantie…! Een fantastisch herstellend biologische masker Masquerade De-Stress brengt je huid in de vakantiemodus. Franse, witte klei reinigt, verzacht en exfolieert. Toverhazelaar vermindert zichtbare grove poriën en maakt de huid steviger, rozenbottelolie is rijk aan Vit. E, C en Vit. A. en omega 3 en 6. Dit is kortom een cocktail boordevol herstellende en voedende ingrediënten! Extracten van vanille en rozenwater geven het masker een heerlijke geur die ontspannend werkt

Zo gebruik je Masquerade Intens Destress gezichtsmasker

Breng ongeveer 10 pompjes aan op de rug van je hand. Breng deze hoeveelheid vervolgens voorzichtig aan op je gezicht en masseer deze voorzichtig in. Laat het masker 10 tot 15 minuten zitten. Het voordeel van dit masker is dat het niet opdroogt en daardoor niet strak zal voelen of gaat brokkelen. Je kunt het masker eenvoudig verwijderen met ruim water en een zacht washandje. Dep de huid voorzichtig droog met een zacht handdoek. Voor extra verzorging kun je de voedende gezichtsolie Skin Elixir gebruiken na het masker. Je kunt uiteraard ook je normale dag-of nachtcrème gebruiken.