Expert Eye Duo Oogcrème

78.00

Dit oogmasker verstevigt, egaliseert en voedt de kwetsbare huid rondom de ogen.

Categorie:

Beschrijving

Biologische oogcrème voor mannen en vrouwen

Expert Eye Duo Oogcrème van Jane Scrivner is een verstevigend concentraat en een natuurlijk oogmasker. Dit biologische concentraat met versteviging, helpt tegen vermoeide ogen en werkt ook snel rondom de ogen. Deze natuurlijke oplossing vermindert donkere kringen en fijne lijntjes onder je ogen. 

Voordelen van natuurlijke oogcrème voor mannen

De mannenhuid is gevoeliger omdat mannen minder onderhuids vet hebben en er zich meer zenuwuiteinden in de huid bevinden. Daarnaast is de huid is ook ruwer. Hierdoor zet verontreiniging zich dieper in de huid vast. Dit is geen goede combi met het stuggere bindweefsel, hierdoor ontstaan vaak diepere rimpels. Daarom is het niet verkeerd om als man een oogcrème te gebruiken. Deze natuurlijke oogcrème van Jane Scrivner vermindert donkere kringen en kun je dagelijks gebruiken voor een frisse look.

Ingrediënten

Dit oogmasker bevat biologische abrikoos. Dit helpt tegen roodheid, maar voedt en vitaliseert de kwetsbare huid rondom de ogen. Calendula werkt ontstekingsremmend en verzachtend. Rozenbottel gaat fijne lijntjes tegen en Argan olie zorgt voor een hydratatie van de huid.

Gebruik Expert Eye Duo Oogcrème Jane Scrivner

Breng een kleine hoeveelheid aan op je vingertoppen. Masseer het vervolgens voorzichtig in rondom de ogen. Je kunt deze oogcrème dagelijks gebruiken. Gebruik voor de rest van je gezicht een gezichtscreme of gezichtsolie. Bekijk hier alle gezichtsverzorging voor mannen.