OVER L'HOMME

Femke Buma

Femke startte met Schoonheidssalon La Femme in 2002. Sinds 2008 is mijn praktijk gevestigd op Kanaalstraat 3 in Sneek, vlakbij het station.

De huid van binnenuit
“Hoe werkt het lichaam? Welke werkstoffen werken wel en welke niet? Ik ben in de loop der jaren steeds enthousiaster geworden over de werking van natuurlijke en biologische schoonheidsproducten. Natuurlijke oliën zorgen ervoor dat de werkstoffen beter opgenomen worden in je huid.”

Aandacht en ontspanning
“Dát is wat ik mijn gasten gun. Ik zie mensen diep ontspannen en tot zichzelf komen. Ik zie huidproblemen verdwijnen en ik zie het zelfvertrouwen van mensen groeien. Daar doe ik het voor!”

Voor vrouwen én mannen
“Ook steeds meer mannen weten de weg naar mijn salon te vinden. Waarom zou ontspanning, jezelf verwennen en goed zorgen voor je huid alleen iets voor vrouwen zijn? In 2017 besloot ik om de naam van mijn bedrijf te wijzigen van La Femme in La Femme et l’Homme. Zodat mannen die mijn bedrijf nog niet kennen ook weten dat zij welkom zijn!”

Aniek Frankena

Vanaf augustus 2016 is Aniek Frankena werkzaam als schoonheidsspecialist bij La Femme Beauty & Wellness. Naast het geven van gezichtsbehandelingen en diverse massages, is ze gespecialiseerd in acne. Ook kun je bij haar terecht voor hand en voetverzorging en gellak op hand- en teennagels.

Aniek; ‘’Ik vind het fijn om persoonlijke aandacht te geven en het maakt me blij wanneer de klant tevreden en met een stralende huid de salon verlaat. Dat zijn de dingen die voor mij het vak zo mooi maken.‘’

Ik werk graag met natuurlijke producten, omdat het de huid op een milde en effectieve manier verzorgt. Ik geloof dat schoonheid van binnen en buiten komt, je leefstijl is van invloed op je huidconditie. Daarom neem ik de tijd om samen met de klant een behandelplan op te stellen voor een optimaal resultaat.

Contact 

Kanaalstraat 3
8601 GA Sneek
[email protected]
0515 434 303

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9:00 tot 18:00
Zaterdag 9:00 tot 13:00
donderdagavond 18.30 tot 21.30 uur.

[/db_pb_signup]